Boden Handboll logo

OM OSS

Om Boden Handboll IF

Vår målsättning är att ta oss tillbaka till SHE. Vår vision är att på sikt stå som svenska mästare. För att nå våra mål ska vi sträva mot kontinuerlig utveckling i vår organisation. Vi ska vara ett nav i handbollens utveckling lokalt och regionalt och ha en tränarstab av högsta tänkbara svenska nivå. Vårt lag ska bestå av starka lokala och regionala kulturbärare, förstärkt av svenska eller utländska toppspelare. Vi ska vara starka ambassadörer för vår klubb, vår stad och vår region och ständigt utveckla vår produkt för att öka intresset för handbollen.

 

Information

Tröjfärg: Svart / Vit
Kontaktperson: Emmy Nordmark
E-post: info@bodenhandboll.se
Föreningsnummer: 43549-21
Besöksadress: Kungsgatan 22, Boden
Bankgiro: 427-9675
Org. nummer: 802447-3053

Det är drivet och engagemanget som imponerar mest på mig, den outtröttliga viljan av stål, som inte bara speglas i sportsliga prestationer. Genom sitt sociala engagemang bidrar de också till ett mer inkluderande samhälle och skapar en närhet till lokala förebilder för unga tjejer.

Alina Maglic

Ordförande, Boden Handboll

KÖP säsongskort & MATCHBILJETT ONLINE

Vi är ett starkt lag med många bra spelare, och vi är stolta ambassadörer för både vår klubb och Boden som handbollsstad. Northern data bjuder alla barn och ungdomar under 19 år på gratis inträde. Handelsbanken och Lundströms fastigheter på matchfika till barnen.

Säsongskort

1600 KR

(Pensionär 1000 kr)

vuxen 19+

120 KR

Pensionär

80 KR

Bli medlem i Boden Handboll – ta del av medlemserbjudanden och rabatter.