Boden Handboll logo

KLUBBSAMVERKAN

KLUBBSAMVERKAN

Föreningarna i Boden är tillsammans övertygade om att det i Boden finns bra förutsättningar för handboll på högsta nivå eftersom Boden har en lång och stark handbollskultur.

Våra mål

För att skapa uthållighet är samarbetet mellan föreningarna nödvändigt. Föreningarna har ambitionen att generellt höja nivån på handbollen lokalt och regionalt. Ambitionen är vidare att höja handbollens status, med målet att behålla talanger i Boden samt att locka talanger från regionen att välja handbollsgymnasiet i Boden före andra alternativ.

Jag tycker vi har ett spännande lag med goda möjligheter att göra upp om de översta placeringarna i serien och skall kunna vara med att utmana samtliga motståndare. För oss handlar det om att gruppen skall hållas intakt och kunna arbeta på och utvecklas under säsongens gång och bli bättre vecka för vecka. Boden har förknippats med fart många säsonger och det är definitivt något vi vill fortsätta med, genom att springa och få enkla mål genom ett bra försvarsspel och målvaktspel.

Mikael Carlsson

Sportchef, Boden Handboll