Boden: Sara Nordström 8, Andreza Costa Almeida 7, Lisa Hansson 5, Moa Nilsson 3,
Jesiney Mwandanawa 2, Ida Lindlöf 2, Mie Sörensen 1, Emma Eriksson 1,
Kornelia Sciernicka 1, Line Hegglund 1

BK Heid: Tilda Matthijs 7,Emelie Batista 5, Evelina Batista 3, Ida Maria Petersen 1,
Tova Barrling 1, Amina Jasarevic 1, Olivia Ståhlgren 1.

Återigen en målsnål inledning med bra försvarsspel och bra målvaktsspel från bägge lagen.

Boden Handboll kunde gå i från i mitten av första halvlek till en fyramåls ledning. Andra halvlek så går hemmalaget från 18-14 till 28-15 i ett mäktigt ryck under 10 minuter. Bra försvarsspel och kontrollerat anfallsspel ger en klar vinst.

BK Heid hade stora problem under en lång period med både anfallsspelet men även försvarsspelet och fick aldrig till det trots olika försök till att störa hemmalaget.

Mycket glädjande vara att publiken återvänt och en nästan fullsatt Bodens Energi Arena