Toppmatch i Damallsvenskan på söndag!

 
Ystad IF-Boden Handboll 3 mars kl 15:00 i Ystad Arena
 
Tre möten mellan lagen där det slutat med oavgjort samt en tremålsseger förra säsongen. Senast så spelade Ystad ut Boden Handboll fullständigt i första halvlek och ledde med 15-9 och vann till slut med uddamålet.
 
Ystad har gått som tåget i seriespelet och är på samma poäng som Boden Handboll. Ystad har nu allt i sina egna händer och är klar favorit till segern på söndag.
Bra försvarsspel med seriens bästa målvakt i Hanna Popaja och ett välutvecklat anfallspel men många hyperfarliga avslutare.
Bägge Majorna Svensson och Persson samt Janine Borchgrevink Børkeeiet står för 50% av alla Ystads gjorda mål.
Men det finns fler som är riktigt vassa och bra avslutare.
 
En mycket tuff uppgift väntar Boden Handboll på söndag.
Spelet för Boden Handboll har hackat både framåt men även försvarsmässigt vilket gjort att slitits och jobbats hårt för att ta poäng efter stora underlägen.
Med fyra omgångar kvar så är det Ystad borta, Tyresö hemma, Kroppskultur borta och Huddinge hemma vilket är ett mycket tuffare program på pappret än Ystad har.
 
Nu står Boden Handboll i en match som kan avgöra allt och man är dessutom underdogs.
Känslan att kunna spela utan press och bara gå ut och ha roligt samt njuta av stunden i en match där intresset är på topp är helt otrolig skön känsla.
Att få vara med på matcher som betyder något i slutet av ett seriespel är en förmån samt något att se fram emot som både spelare och ledare.
 
Läget i laget är att det är högtryck hos vår partner som sköter fysioterapin men inga nya allvarligare skador har tillkommit ännu.
Alla har fokus inför söndagen och alla ser med glädje fram emot matchen och kommer ge allt mot favoriterna Ystad IF.
 
Var smart se Boden Handbolls sista fyra matcher för priset av 159 kr