Boden Handboll IF- Alingsås HK (11-11) 24-20

Boden: Lisa Hanssson 7, Johanna Widgren 4,Victoria Larsson 4, Emmy Nordmark 3 , Sara Nordström 3, Annica Ölén 2 Iva van der Linden 1,

Alingsås: Isabelle Ranch 9, Kajsa Lindberg Blohm 4,
Emma Odén Rasmusson 2 , Linnea Kindahl 1, Alketa Bajrami 1,Linn Andrén 1, Ellen Reinholdt 1, Elle Månriddare 1,

En match med mycket riv, slit och kamp
Alingsås började bäst och kunde gå i från i första till 11-7 men hemmalaget spelade bra försvarsspel och kom i kapp innan paus.
Andra delen spel mot ett mål men hemmalaget missade friläge på friläge i kontringar och det gjorde siffrorna jämna.
Alingsås krigade på bra men när Kajsa Blom Lindberg fick sin tredje utv så var det över för bortalaget.
Även om dom med mycket vilja krigade på så var hemmalaget i förarsätet och kunde avgöra säkert.

Hemmalaget vinner på ett ramstarkt försvarsspel och omställningar i andra halvlek.