Boden Handboll IF- IFK Örebro (10-16) 28-26

Boden: Emmy Nordmark 9, Annica Ölén 6, Sara Nordström 5, Lisa Hansson 3, Iva Van Der Linden 2, Line Hegglund, Yasmin Domonji, Viktoria Andersson.

Örebro:Lotta Kulju 8, Johanna Westin Sjölund 6, Sara Falck 3, Amina Nyström 2, Moa Hendriksson 2,Tove Lindberg 2, Joline Jackbosson 1, Nathalie Forslund 1, My Morgenstern 1

Vilken rysare det blev i Bodens Energi Arena.
Det som ingen såg komma efter dom inledande minuterna men en stabil inledning från hemmalaget blev verklighet efter ca 10 min.
Ett Örebro som spelade på toppen av sin förmåga och fullständigt kör över hemmalaget sista 20 min med 11-5.
Hemmalaget kommer ut som ett nytt lag efter paus och börjar andra halvleks första 10 med att stänga bakåt samt gör 7-2 och är nästan i kapp.
Då tar Örebro tag i matchen igen och går i från till 17-22 med fyra raka mål med 15 min kvar.
Ny energi i hemmalaget och sista kvarten vinner man med 10-4.

Örebro spelade smart och fick Boden Handboll dit man ville och hade med minsta lilla flyt fått poäng med sig.

Boden Handboll visa moral och vilja trots att man inte fick utdelning varken framåt men även bakåt första 45 min.
Trots allt så är det en kamp om poängen och denna söndag så skall man vara stolt över att dom stannade i Boden.