Lördag den 18 nov kl 14:00 Bodens Energi Arena Boden Handboll IF- GF Kroppskultur

Efter en månads tid är det äntligen dags för hemmamatch i Bodens Energi Arena. Försvarsspelet kommer bli helt avgörande även mot Kroppskultur men även att minska tekniska felen i anfallsspelet. Tålamod och kontrollera tempot blir en viktig pusselbit anfallsmässigt mot Kroppskultur.

Denna säsong har Kroppskultur bytt ut stora delar av truppen från förra säsongen. De har spelat riktigt bra och har sju poäng och en förlust på dom sista fem matcherna.

Det är Fastighetsägarnas match vilket gör att det kan bli mycket publik så det gäller att komma lite tidigare. Våra fantastiska fastighetsägare är matchsponsorer! Wiksténs Fastigheter, Lundströms Fastigheter, SBB, Lindbäcks Fastigheter, Sundbergs Fastigheter och Tallkvisten Fastigheter

Du köper biljett här: https://secure.tickster.com/sv/7m16br7nmjh82h9/seating