Boden Handboll IF- Kärra HF 28-24 (10-12)

Boden: Lisa Hansson 6, Annika Ölén 6, Johanna Widgren 5 ,Emmy Nordmark 4,Sara Nordström 4, Iva van der Linden 1, Yasmin Domonji 1, Mie Sörensen 1

Kärra: Alma Mikaelsson 6, Ebba Lundstedt 4,Lovisa Ekberg 3, Ida Bengtsson 2, Ketsia Mumbongo 2, Meja Bernvid 2, Lina Cardell 1, Maria Sundin 1,Johanna Einarsson 1, Linn Andersson 1,Matilda Hjälmedala 1

Ett toppmöte i damallsvenska mellan Boden och Kärra.
Avvaktande spel inledningsvis där lagen känner på varandra och följs åt i målprotokollet.
Kärra avslutar halvleken bäst och hade kunnat leda med mera då man fick nästan två minuter i spel 6-4 i slutet av halvleken.

Andra halvlek så gör Boden 7-0 från 13-14 till 20-14. Kärra gör fyra mål på dom inledande sjutton minuterna. Hemmalaget kan gå i från till 26-17 med ca 10 min kvar.
Boden spelar utmärkt försvarsspel och trots att Kärra spelar 7-6 så får man ingen utdelning pga Mie Sörensen i hemmamålet tar det mesta under en period.

Avslutningen blir lite avslagen och Kärra kan snygga till siffrorna och avsluta på ett bra sätt.