Boden Handboll IF- Skånela IF 33-23 (13-15)
Boden: Sara Nordström 8, Annica Ölén 6, Lisa Hansson 5, Moa Nilsson 3, Emmy Nordmark 3, Soraia Lopes 3, Yasmin Domonji 2, Kalia Klomp 1, Alva Adeholm 1, Nora Blom 1.

Skånela: Wilma Winberg 6, Svea Tenggren 4, Tilda Sigg 3, Jonna Libom 3, Julia Husko Smeds 3, Lovisa Kardell 2,
Filippa Ryd Sandberg 1, Frida Forsberg 1,

Boden Handboll vinner och går till kval till SHE!

Med vinst med tio mål så tog man andra platsen före Kärra HF på bättre målskillnad. Kärra vann med 28-22 men det räckte inte då det krävdes tretton mål för att passera Boden.

Efter en tuff första halvlek där Skånela spelar riktigt bra och tar kommandot inför pausvilan så kommer Boden Handboll ut som ett nytt lag och presterar både framåt men även försvarsmässigt.
Efter ca sju och en halv minut in i andra tar vi ledningen och då är det sesam öppnar dig .
Med ett riktigt bra försvarsspel samt full fart framåt så gör vi 11-2 sista sexton minutrarna .

Spelarna visade en riktigt bra moral och vilja då man aldrig tappade modet trots att Skånela spelade riktigt bra framåt under långa perioder.

Nu stundar ett kval till 99% mot Kristianstad HK i bäst av fem matcher med start om ca 14 dagar.