AIK:Linnea Lind 7,Anna Sköldunger 6, Ellen Wetterbrandt 4,Vilborg Petursdottir 3,Josefin Lundberg 2,Hanna Elenius 2,Stefanie Karlsson1,Thea Gelotte 1

Boden: Emmy Nordmark 7, Lisa Hansson 6, Sara Nordmark 5, Moa Nilsson 3, Soraia Vieira Lopes 2, Line Hegglund 2, Kalia Klomp 2, Annika Ölén 2, Yasmin Domonji.

Bortamatch mot AIK och tidig avresa från Boden.

Redan vid 05:40 så lämnade vid Boden.

En förklaring kanske över den kavalkad av missade frilägen som vi inledde matchen med.

Även om målvakten i AIK är riktigt bra så hade vi när det gått ca 20 min missat ca 10 frilägen.

Dessutom så var vi inte på tårna i försvarsspelet utan hamnade i underläge med 8-4 i inledningen.

Vi avslutar halvleken sista femton med 11-6 för att sedan göra 10-3 på första 12 min.

Vi spelar riktigt bra både försvarsmässigt men även i anfallsspelet under denna perioden på ca 30 min och avgör matchen.

Nu ser vi fram mot söndagen och matchen mot Aranäs.