Boden Handboll IF- Eslövs IK 30-30 (15-15)
Boden: Moa Nilsson 6, Kalia Klomp 5, Lisa Hansson 5, Sara Nordström, 5, Emmy Nordmark 3, Alva Adeholm 2, Annica Ölén 2, Yasmin Domonji 1, Line Hegglund 1

Eslöv: Vera Gidebratt 7, Line Wessberg 7, Martina Persson 6, Magdalena Luckander 4, Ellen Andersson 3, Emely Persson 2, Louise Bredhe 1

Dramatik när Boden Handboll räddade en poäng i slutet.

Hemmalaget tog ett visst grepp om matchen i inledningen och kunde gå till 12-8 efter tjugoen minuter. Efter det så gör Eslöv 6-0 på fem minuter och kopplar grepp.
Liknade scenario i andra halvlek där hemmalaget går till 26-23 efter 49 min.
Eslöv vaknar till och gör 7-3 på tio min.
Slutet blir dramatiskt och Eslöv har bollen med mindre än 30 sek kvar med en timeout tagen dom kan spela av tiden men blir för orutinerade och ger hemmalaget chansen att kvittera vilket sker med 5 sek kvar.

Eslöv visade både upp en fantastiks moral samt spelade smart anfallsspel vilket gjorde att man fick läge på läge från 6 meter.
Försvarsmässigt så hade Eslöv en liten matchvinnare i målvakten Nathalie Larsson som gjorde räddningar i precis rätt lägen.

Hemmalaget svajade i sitt spel och framför allt försvarsmässigt där man bjöd på yta för Eslövs på sexmeter. Stundtals så spelade man stabilt både framåt men även bakåt och det gav utdelning direkt. Men dessa perioder följdes av ett direkt svagt försvarsspel vilket gjorde att man inte fick lugn och ro utan blev stressade. Men poängen gör att alla möjligheter finns och det gäller att se framåt och ta en match i taget.