Boden Handboll IF- OV Helsingborg 31-21 (15-13)

Boden: Moa Nilsson 10, Lisa Hansson 7, Kalia Klomp 4, Emmy Nordmark 3, Sara Nordström 2, Alva Adeholm 2, Yasmin Domonji 2, Nora Blom 1

OV Helsingborg:Linnéa Thulin 4,Moa Linden 3, Anges Blad 3, Alice Hirsch 3, Alexandra Larsson 2, Hilda Lööf 2, Victoria Orest 2,Annie Svensson 1, Wiktoria Gustavsson 1,

Efter en tuff inledning för hemmalaget där OV tog ledningen med 5-1 och var klart mer på hugget.
Med en väl avvägt time out efter drygt 17 minuter så gör Boden Handboll 6-2 och är i kapp målmässigt med13-13 minde än fem minuter kvar av halvleken.
Hemmalaget gör sedan 2-0 och kan gå till ledning i paus.
Andra halvlek så stänger både försvaret och målvakten Mie Sörensen och det tar nästan 15 minuter innan andra målet kommer för gästande OV Helsingborg.
Efter det så är det avgjort även om OV provade med 7-6 så klarade Boden Handboll av det och vinner rättvist på ett bättre försvarsspel där man på nästan tjugoåtta minuter släpper in fem mål.

På bild Moa Nilsson med matchenslirare pris från Bryggmästaren och Rickard Mattsson