Tyresö Handboll- Boden Handboll 30-28 (13-12)

Tyresö Handboll: Cassandra Värja 9, Olivia Svalstedt 6, Frida Höglund 3, Hanna Hellström 3, Sara Greb 2, Fanny Norsten 2, Daniela Lidsheim-Marjasin 2, Julia Lönnborg 1, Tove Höglund 1, Cecilia Thorsteinsson 1.

Boden Handboll: Lisa Hansson 9, Moa Nilsson 7, Sara Nordström 4, Alva Adeholm 2, Kalia Klomp 2, Annika Ölén 1, Line Hegglund 1, Nora Blom 1, Yasmin Domonji 1.

Tyresö var det bättre laget och Boden Handboll fick aldrig chansen att komma i kapp och förbi. Försvarsspelet tillsammans med tekniska felen i Boden var det som avgjorde till Tyresös fördel. Tyresö spelade smart framåt och kunde nyttja bristerna som fanns för dagen i försvarsspelet.
Anfallsmässigt så blev det stressigt för Boden Handboll då jakten på att komma i kapp gjorde att man tappade tålamodet och tog snabba avslut.