Boden Handboll IF- Tyresö Handboll 33-29 (12-11)

Boden: Kalia Klomp 9, Emmy Nordmark 7, Stepania Olivera 5,Soraia Lopes 4, Lisa Hansson 4, Sara Nordström 3, Yasmin Domonji 1,

Tyresö: Cassandra Värja 8, Frida Höglund 6, Tove Höglund 5, Holly Åberg 3,Line Brandt 2, Olivia Svalstedt 2, Fanny Nordsten 1, Daniela Lidsheim Marjasin 1, Cecilia Thorsteinsson 1

Utv: Boden 4*2 min Tyresö 1*2 min

Tyresö tog tag i matchen och började bäst med en ledning 4-1 och spelade ett riktigt bra försvarsspel.
Boden började sakta men säkert få ordning på anfallsspelet och kom i fatt efter 16 min.
Halvleken ut så skapade hemmalaget ett lite övertag innan paus.
Andra halvlek så bytte lagen mest mål med varandra och avgörandet kom först efter 49 min då Boden gör 7-2 på dom kommande nio minuterna.

Bägge lagen spelade en bra handboll med högt tempo där Boden kunde dra nytta av ett bra försvarsspel och skapa omställningar som resulterade i två poäng.