Boden :Emmy Nordmark 6, Soraia Lopes 6,Sara Nordström 5,Stefania Olivera 4, Moa Nilsson 3, Kalia Klomp 3, Annica Ölén 1,Lisa Hansson 1,Yasmin Domonji 1.

AIK: Linnea Lind 4, Josefin Lundberg 3, Kajsa Eriksson 3, Anna Sköldunger 2, Irma Jernström 2, Fanny Axerell Björkman 2, Lina Welander 2, Vilborg Pétursdóttir 2, Stephania Karlsson 1, Ellen Wetterbrant 1, Hanna Elénius

Boden: 2*2 min
AIK: 5*2 min

Bra start för Boden och man gick i från till 9-3 och hade stenkoll på matchen.
AIK kom tillbaka och kunde äta in mål för mål innan paus.
Bägge lagen hade massor med tekniska fel och hade under långa period för bråttom.

Andra halvlek börjar som den första då Boden går i från till 20-14 och har koll på matchen när AIK:s målvakt börjar ta allt. Trots detta så kan hemmalaget ta ledningen 27-18 innan AIK får utdelning med några enkla mål när allt är avgjort.

AIK kan tacka målvakten Catrin Axelsson för att inte siffrorna passerade fyrtio mål i baken.
Boden hade massor med frilägen i andra halvlek och hade friläge på friläge utan att göra mål.
Försvarsspelet för Boden Handboll lyfte i andra halvlek och resulterade i flera fina kontringsmål.