Boden Handboll IF mot Sävehof

Imorgon tisdag, 4 oktober tar vi emot Sävehof i den första åttondelsfinalen. Klockan 16:45 spelas matchen mot svenska mästarna i Bodens Energi Arena.

Sävehof är ett lag fyllt med bra spelare med massor av erfarenheter från Europacupspel och spel i olika landslag. Mai Kragballe Nielsen danska som kommer från franska Nantes, Carmen Martin över 200 landskamper för Spanien och uttagen i Allstar team i VM 2021, Laura Jensen över 100 mål säsongen 21/22 i SHE, Olivia Mellegård 69 landskamper (skadad just nu), Johanna Forsberg 28 landskamper, Johanna Bundsen 115 landskamper. Övriga spelare med Svenska A-landslagsmeriter är Nina Koppang och Frida Rosell.

”Sävehof är Sveriges bästa lag vilket gör att det blir en riktig utmaning för oss. Vi fortsätter med jobba med vårt eget spel och utveckla det vidare. Men det blir en häftig upplevelse och vi skall göra allt vi kan för att göra en bra match”, säger vår tränare Filip Olausson.

Här kan du köpa biljetter.

Här kan du se matchen.

Bortamatchen spelas den 9 okt i Partille Arena kl 13:00.