Nu är det dags för första hemmamatchen för Boden Handboll

Vi möter GF Kroppskultur från Uddevalla nu på torsdag kl 18:00 i Bodens Energi Arena.

Vi möter ett helt nytt lag jämfört med förra säsongen. Kroppskultur har imponerat i starten av säsongen. Man har gått vidare i ATG Svenska cupen efter seger bland annat mot Önnered.Vann enkelt i premiären mot Eskilstuna GUIF. Kroppskultur kommer med många nya spännande spelare och är en av favoriterna till en topplacering i Allsvenskan.

Vi själva började bra med seger mot Skånela där siffrorna blev stora. Med bra försvarsspel och många kontringsmål så blev det många mål upp. Nu kommer det krävas något helt annat och förhoppningen är att dom tre matcherna mot SHE lag tidigare under försäsongen har höjt oss till en bra nivå och att vi skall kunna ge Kroppskultur en riktig match om poängen.

Här kan du köpa biljetter!

Kan du inte komma på matchen så kan du se den live här!

Vår sociala partner Northern Data bjuder alla under 19 år på gratis inträde och våra sociala partners Handelsbanken och Lundströms Fastigheter bjuder alla under 19 år på matchfika.